Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:25  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Recaptació record de gairebé 2.500 euros durant la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” d’enguany

  • Mulla't 2022 a Montmeló: Vallès Visió entrevista l'Estefania López

    Mulla't 2022 a Montmeló: Vallès Visió entrevista l'Estefania López

  • Mulla't 2022 a Montmeló: llançament solidari

    Mulla't 2022 a Montmeló: llançament solidari

  • Mulla't 2022 a Montmeló: classes d'aquagym a càrrec de l'Eva

    Mulla't 2022 a Montmeló: classes d'aquagym a càrrec de l'Eva

18/7/2022

2476 euros es van recaptar aquest any durant la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple". Aquesta campanya solidària que cada any promou i gestiona l'àrea d'esports de l'ajuntament, a comptat enguany amb un apadrinament molt especial. Es tracta de l'Estefania López, veïna de Montmeló que pateix aquesta malaltia degenerativa.


Gràcies a la seva col·laboració, es va fer una panera d'obsequis de diferents establiments del poble i la venda dels números de la panera, juntament amb la venda del marxandatge del Mulla't, ha fet que la recaptació d'enguany es multipliqués.


Per la seva banda, el passat 11 de juliol, 217 persones es van llançar a la piscina municipal de Montmeló per una bona causa: ajudar a les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons per a la investigació d'aquesta malaltia.


A Montmeló aquesta activitat solidària d'estiu s'ha consolidat des de fa ja molts i la gent participa de manera molt activa. Promogut per voluntaris de la Fundació Esclerosi Múltiple, 'El Mulla't' s'ha celebrat aquest diumenge a moltes piscines de Catalunya.


Recordem que l'esclerosi múltiple és una malaltia auto immune crònica del sistema nerviós central. Malgrat els grans avenços dels últims anys, no existeix encara una cura i tot el suport és necessari, com és el cas de les activitats organitzades per la Fundació FEM.Data de modificació: 20/07/2022 11:28:30