Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:38  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana informa de la previsió d'execució de les obres d'apantallament acústic de l'autopista AP7 al seu pas per Can Tabola

  • Pantalles acustiques autopista

    Pantalles acustiques autopista

19/7/2022

El passat 16 de juny, el Director de la Demarcació de Carreteres, el senyor Vicente Vilanova, ha adreçat una carta a l'Alcalde informant-lo que l'apantallament acústic de l'autopista AP7 al seu pas per Can Tabola s'ha inclòs en el projecte executiu de Medidas de protección acústica en la Autopista AP-7 PP.KK. 135+000 al 136+000. Provincia de Barcelona.
 
Aquesta és una reivindicació històrica dels veïns del barri, que el consistori porta lluitant davant del Ministeri de forma intensa des de fa més de 10 anys. Després d'haver mantingut nombroses reunions amb l'actual Director de la Demarcació, així com amb els seus 2 predecessors, finalment hi ha un projecte executiu redactat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que incorpora aquesta protecció. 
 
En concret, es tracta de 448 m d'apantallament acústic de dues alçades: un primer tram de 260 m de longitud i 3 m d'alçada situat a l'extrem Oest, que comprèn la zona en desmunt a l'entorn del carrer d'accés al cementiri, el lateral de l'estructura de pas sobre la carretera BV-5003 i l'inici del terraplè; i un segon tram de 188 m de longitud i 4 m d'alçada , continuació del tram anterior en direcció Est, fins a les proximitats de l'estructura sobre el Riu Congost.
 
Actualment estem pendents de la licitació de les obres de construcció. En aquest sentit l'alcalde ja s'ha reunit i adreçat un escrit al Secretari General d'Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, el senyor Xavier Flores, per mirar d'accelerar la contractació.


Data de modificació: 22/07/2022 11:57:23