Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:06  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Consulta la teva factura de l’aigua en tot moment

  • Factura d'aigua

    Factura d'aigua

14/7/2022

Des del portal del Servei Municipal d'Aigua pots consultar fàcilment l’històric de factures emeses, així com, sol·licitar la tramitació digital de la factura de l'aigua.

 

Si vols deixar de rebre la Factura  del Servei Municipal d'Aigua de Montmeló en paper, cal que omplis el següent formulari.

 

Des del Servei Municipal d'Aigua treballem per garantir-te que l’aigua que reps a la teva llar compleix amb tots els requeriments legals, ofereix la màxima seguretat de consum i supera els controls de qualitat més exhaustius.

 

Sabies que no tot el que inclou la factura és el que pagues pel teu consum d’aigua? El cicle de l’aigua és un procés complex que desenvolupem amb eficiència per garantir la qualitat, la seguretat i la continuïtat de l’aigua que consumeixes. Cada concepte de la factura està vinculat a un aspecte del cicle integral de l’aigua i depèn d’un organisme diferent.

En la factura de l’aigua, a més del que pagues pel subministrament d’aigua, s’hi inclouen impostos dels ajuntaments (clavegueram) i de l’Agència Catalana de l’Aigua (cànon) per dur a terme una gestió responsable del cicle integral de l’aigua.

 

 

 Data de modificació: 15/07/2022 10:23:30