Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:43  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Oferta d'activitats joves d'estiu per aquest cap de setmana: cinema a la fresca i futbol sala

  • Juliol Jove a Montmeló

    Juliol Jove a Montmeló

  • 24 hores de futbol sala masculí

    24 hores de futbol sala masculí

14/7/2022

L'Estació Jove continua amb el seu cicle d'activitats d'estiu i organitza una sessió de cinema a la fresca a l'amfiteatre de l'Estació per aquest dissabte 16 de juliol a les 20 hores.

 

Crispetes i una pel·lícula a l'aire lliure és una molt bona proposta per compartir amb els amics i fer passar la calor d'aquestes nits tropicals. Però si ets jove, i el que més t'agrada és l'esport, podràs passar la nit de dissabte a la pista de l'escola Pau Casals veient les 24 hores de futbol sala masculí que la Penya Blaugrana ve organitzant des de fa ja alguns anys.

Aquest intens torneig reuneix a grups d'amics i a equips amb un alt nivell futbolístic, tots al mateix espai. La pista Pau Casals es converteix durant 24 hores en una olla a pressió, mescla de la cridòria del públic, la temperatura del lloc i l'olor de reflex. Tota una experiència que s'ha de viure en directe.

Dimecres 20, a partir de les 7 de la tarda, pots anar a l'Estació Jove a fer-te un tatoo de henna. Aquesta tècnica ancestral del poble berber estava reservada a les dones per dies assenyalats. La Henna és un pigment natural que amb el pas dels dies desapareix i que et proporcionarà aquell toc ètnic per lluir aquests dies d'estiu.

I dijous dia 21 tenim una nova activitats de l'Estació jove. En aquest cas es tracta d'una classe oberta de diferents coreografies urbanes que s'impartiran a partir de les 7.30 de la tarda, quan va baixant el sol, a la sorra de l'amfiteatre de l'Estació.
Data de modificació: 14/07/2022 15:00:29