Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:03  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

El Circuit de Tapes arriba a la 10a edició amb record de participació

  • 10è Circuit de Tapes: Ignasi Manils rep el premi a la millor tapa 2022

    10è Circuit de Tapes: Ignasi Manils rep el premi a la millor tapa 2022

  • 10è Circuit de Tapes: fot més original @crisistatu

    10è Circuit de Tapes: fot més original @crisistatu

  • 10è Circuit de Tapes: foto amb més likes @markkitus

    10è Circuit de Tapes: foto amb més likes @markkitus

14/7/2022

La 10a edició del Circuit de tapes que es realitza cada any després de Festa Major, demostra que aquesta activitat és ben esperada per la ciutadania que durant quatre dies omple els restaurants que participen en aquest concurs gastronòmic.

 

El Croissant de Can Manils ha estat la tapa guanyadora de la desena edició del Circuit de Tapes de Montmeló que es va celebrar la setmana passada. Aquesta ha estat la tapa més votada entre les 12 que es presentaven enguany al concurs de tapes de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló (UBCM).

 

 Més participació d'establiments i sobretot més participació que mai de públic és el que s'ha viscut aquest cap de setmana passat durant la celebració del Circuit de Tapes 2022 que ha batut tots els rècords de participació amb l'elaboració de més de 400 tapes. Un certamen gastronòmic que any rere reuneix més adeptes i que fa que els establiments participants omplin les seves terrasses durant el cap de setmana.


Entre els dotze concursants, el croissant de Can Manils ha estat la tapa triada per les persones participants. L'Ignasi Manils va rebre aquest dimecres el diploma que el representa com el millor establiment de tapes de Montmeló d'enguany. Aquesta carnisseria i cansaladeria ja ha obtingut aquest premi en edicions anteriors i aquest premi és el fruit a la constància, la innovació i la qualitat dels productes d'aquesta llegendària botiga local.

 

La UBCM també va premiar a les persones participants en el Circuit de tapes amb dos vals de comra per valor de 100€, a la fotgrafia amb més likes que va ser per @markkitus i a la fotografia més original que va ser per @crisistatu.



Data de modificació: 14/07/2022 14:54:22