Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:28  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Noves recaptacions del Voluntariat per Ucraïna

  • Recaptats 1.402 € per a projectes humanitaris a Ucraïna durant les activitats de Festa Major

    Recaptats 1.402 € per a projectes humanitaris a Ucraïna durant les activitats de Festa Major

13/7/2022

La Xarxa de Voluntariat per Ucraïna ha ingressat un total de 1.402€ que han estat repartits entre la Creu Roja i a la fundació Save the Children.

 

Després de l’aportació de més de 5.500 € del mes d’abril com a resultat de la Festa de la Solidaritat que es va celebrar per recollir fons per Ucraïna, la xarxa de voluntariat creada amb aquesta finalitat, han seguit actius per fer noves accions.

 

La Junta del Casal de la Gent Gran va fer un altre sorteig d’una panera i la recaptació amb la venda de les paperetes, que va ser de 402€, ha estat ingressada a Creu Roja.

 

Per Festa Major van decidir manifestar la consternació i rebuig envers una guerra, com totes, injustificada i seguint amb les campanyes iniciades es van proposar recaptar diners per a la fundació Save the Children que treballa amb nens i nenes vulnerables de la regió de Donbass  donant resposta a l'emergència humanitària a Ucraïna.

 

Al final de la pel·lícula Alcarràs del dia 29 i dels tres concerts (Coral Gent Gran, Coral Montmeló de l’Agrupa i Coral de Gòspel), les persones assistents van trobar unes guardioles per si volien fer alguna aportació.

 

A més, la xarxa de voluntariat va participar a la 30a Degustació popular d’aperitius, amb un refrescant meló amb pernil, on la recaptació dels tiquets venuts va anar a parar íntegre a la donació.

 

La suma de les guardioles i dels tiquets venuts per Festa Major, van permetre fer un ingrés de 1000€ a la Fundació Save the Children.

 

Una vegada més, moltes gràcies al col·lectiu social de Montmeló per continuar fent gestos solidaris i de cooperació amb els llocs i les persones més necessitades.Data de modificació: 13/07/2022 15:08:41