Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:53  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Continuen les Nits d'estiu a la Romana amb una degustació de vins DO. Alella

  • Nits d'estiu a la Romana. Concert d'àries clàssiques "Amor a Roma"

    Nits d'estiu a la Romana. Concert d'àries clàssiques "Amor a Roma"

13/7/2022

El cicle d'activitats de juliol de Mons Observans ha arribat al seu equador, amb dues activitats dutes a terme i dues més per fer. La següent serà una degustació de vins aquest dissabte 16 de juliol i, per finalitzar, tindrà lloc el Convivium o soper romà el 23 d'aquest mes.

El programa de les Nits d'estiu a la Romana 2022 es va obrir dijous dia 7 de juliol amb el club de lectura de les biblioteques de Montornès del Vallès i Montmeló, on l'escriptora Teresa Sagrera va presentar la seva novel·la "Cabells de gebre: per bruixa i metzinera".

El dissabte 9 de juliol a les 19 hores, el Mons Observans es va transformar en un escenari operístic a la natura. Dues sopranos; Belén Garcia i Maria Pitarch juntament amb dues mezzoropranos; Marta Roca i Maria Isidoro, conduïdes per la pianista Viviana Salisi, es van submergir en l'apassionant món de l'òpera amb un recull d'àries i duets evocadors del món clàssic, agrupats sota el títol "Amor a Roma".

Per concloure la programació d'activitats s'oferirà dues experiències gastronòmiques. La primera aquest dissabte dia 16, amb la degustació de diferents vins amb DO. Alella amb el maridatge a càrrec de La Gourmet-Teca.


I finalment, la cloenda serà el dia 23 de juliol amb el tradicional sopar romà, on el restaurant Can Candelich, seguint les antigues receptes del mestre cuiner Apicius, elaborarà un menú molt selecte. Tota la vetllada estarà conduïda i presentada per Kuanum, empresa dedicada a la difusió cultural amb els cinc sentits i experts en arqueogastronomia. Per ambdues activitats cal reserva prèvia per la web entrapolis.com.

 

 Data de modificació: 13/07/2022 15:03:51