Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:35  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló Sona estrena l'edició d'estiu d'aquest mes de juliol

 • Lola Robles parlarà amb el Gerard i la Marta, les persones que s’encarreguen de dinamitzar l’Estació Jove

  Lola Robles parlarà amb el Gerard i la Marta, les persones que s’encarreguen de dinamitzar l’Estació Jove

 • Espai "El Casal a la Ràdio", protagonitzar pels infants del Casal d'Estiu

  Espai "El Casal a la Ràdio", protagonitzar pels infants del Casal d'Estiu

8/7/2022

Molt bon dia a tothom. Avui és dijous 8 de juliol de 2022 i comencem una nova edició del Montmeló Sona! I tornem al nostre dia habitual d’emissió, divendres al migdia, després de dos programes especials en dijous.

 

El programa d’avui i els tres programes del mes de juliol seran una mica diferents als programes habituals ja que comptarem amb una sèrie d’apartats nous molt relacionats amb l’estiu. Volem que el contingut d’aquest 4 programes d’estiu sigui més relaxant i mes festiu.

Així doncs, al llarg del nostre magazín tindrem noves col·laboracions que ens parlaran d’activitats relacionades amb les vacances i l’estiu: viatges, llibres, cuina saludable, llibres i també alguns consells de seguretat.

 

Per suposat, tindrem com ja és habitual els nostres apartats de notícies i entrevista. Ah! I també comptarem amb la col·laboració dels infants i joves del Casal d’estiu de Montmeló. No farem més spoilers sobre el programa perquè ara bé el sumari on us detallarem el diferents continguts del Montmeló Sona d’avui, un programa de l’equip de comunicació de l’Ajuntament de Montmeló, conduit per un servidor: Rubèn Cantón.

 

 

 

SUMARI

 • Durant el mes de juliol, deixarem de banda el nostre davantal habitual i començarem amb força la versió estiuenca del Montmeló Sona. I quina millor manera que iniciar el programa amb un bon viatge, que avui serà al cor de l’Àfrica negra, a Kènia, tal i com ens explicarà el Daniel Colom de Xaloc viatges.
 • Després tindrem un Consell de seguretat dels Mossos d’Esquadra, adreçat en aquest cas a la gent gran, ja que durant aquestes dates és un col·lectiu propici pels estafadors i delinqüents
 • Tot seguit tindrem el nostre bloc de notícies locals que també se centrarà en les activitats de lleure d’aquest cap de setmana a Montmeló
 • I arribarem així a la part central del programa amb una nova secció que amb el nom de “El casal a la Ràdio”, donarà veu als infants i joves de Montmeló que aquests dies participen del Casal d’Estiu.
 • No deixem el jovent de Montmeló, ja que en el nostre apartat d’entrevistes, Lola Robles parlarà amb el Gerard i la Marta, les persones que s’encarreguen de dinamitzar l’Estació Jove. Amb ells parlarem de la programació d’activitats previstes per aquest mes de juliol a l’equipament juvenil local
 • I per finalitzar el programa tindrem un bloc de recomanacions estiuenques i comptarem amb tres veus especialitzades. Per una banda Martí Torras Mayneris ens recomanarà espectacles per veure i gaudir aquest cap de semana. El periodista Ricard Ruiz Zafón ens recomanarà un llibre i el nostre cuiner de capçalera, L’Antonio del Restaurant Central, ens prepararà un plat de cuina d’estiu.
 • I amb tot aquest contingut arribarem a la fi del nostre magazín. I com sempre diem... tot això i alguna cosa més són les que trobareu al Montmeló sona d’avui divendres, 8 de juliol de 2022.

 

 Data de modificació: 08/07/2022 15:53:43