Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:27  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló es mulla aquest diumenge 10 de juliol, per l'esclerosi múltiple

  • Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

    Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

8/7/2022

Un any més, l'Ajuntament se suma a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que se celebrarà diumenge 10 de juliol i la recaptació de la venda d'entrades d'aquest dia anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple.

 

Com cada any, la piscina de Montmeló tornarà a mullar-se per l'esclerosi múltiple. Aquest 10 de juliol, a les 11h, l’Eva, monitora del Pavelló, farà una masterclass d’aquagym per totes les persones assistents i a les 12 hores es realitzarà el salt solidari.

 

Al llarg del matí, trobareu una carpa de venda de marxandatge de la campanya Mulla't 2022. A més tothom que vulgui podrà fer un donatiu o fer-se soci o sòcia de FEM (Fundació per l'Esclerosi Múltiple).

 

A més es farà el sorteig de la panereta solidària feta amb productes donats per comerços locals del municipi que ha estat iniciativa de l’Estefania López. Per participar al sorteig s’han de comprar paperetes al preu d’1€ a la mateixa carpa.

 

A Montmeló pots mullar-te de moltes formes. Pots adquirir un producte Mulla't, fer un donatiu, fer-te soci o bé comprar paperetes pel sorteig. Qualsevol aportació compta!

 

 

 Data de modificació: 08/07/2022 13:09:48