Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:51  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Preparats per viure un Juliol Jove?

  • Juliol Jove a Montmeló

    Juliol Jove a Montmeló

6/7/2022

Les classes s'han acabat i comença la temporada d'estiu en la que els i les joves de Montmeló podran gaudir d'activitats diverses en la programació d'una nova edició del Juliol Jove.

Per evitar la forta calor estiuenca, l'Estació Jove obrirà les portes a les 18.30 hores i romandrà oberta fins a les 22 hores. Entre les diverses activitats que ompliran el mes de juliol, enguany els i les joves han treballat durant els darrers mesos en l'adequació de palets per a poder muntar una zona chill out que ofereix un espai exterior de trobada i gaudi. Aquest s'instal·larà a la zona exterior de l'estació, a la banda de l'amfiteatre i us convidem a tots i totes a passar-hi!

De les més de 30 activitats programades en destaquen tallers de Tie Dye, en els que el jovent podrà customitzar-se la samarreta, tallers de tatuatges de henna on connectar-se amb un mateix i la diversitat cultural, així com una sessió de cinema a la fresca on gaudir amb amics i amigues d'una bona pel·lícula.

Continuant amb la iniciativa de programació cultural engegada l'edició anterior, enguany el juliol Jove també compta amb quatre activitats extraordinàries que volen apropar la cultura i l'oci de qualitat als joves. Comença el cicle el dijous 7 de juliol, a les 19.30 hores a la Sala Polivalent, amb l'obra de teatre A.K.A (Also Known As) que ens ofereix una visió reflexiva alhora que divertida del període de l'adolescència per què.... en el fons, som qui sentim que som, o qui la gent creu que som?

La programació continua el dijous 14 de juliol a les 19.30 hores amb l'espectacle Histriònic de la CIA El Replà Produccions, un espectacle d'humor hilarant amb un estil molt peculiar que omplirà l'amfiteatre de l'Estació Jove. Aquest serà l'espai que acollirà també el dijous 21 de juliol a les 19.30 horesuna sessió oberta de coreografies d'estil divers (zumbaaerodance, etc.) a càrrec de Four Dance Centre.

La darrera activitat programada pel tancament de la temporada de l'equipament juvenil l'Estació Jove és una sessió amb DJ Berenzo, que tindrà lloc el divendres 29 de juliol de 20 a 23 hores. Amb tot, l'Estació Jove tancarà el diumenge 31 de juliol després d'un mes de juliol replet d'activitats, música, cultura i gaudi i.... fins al setembre!

Bon Estiu Jove a tothom!Data de modificació: 08/07/2022 14:06:01