Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:13  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló Sona més que mai, ja que avui tenim un podcast sobre els músics locals

  • Ràdio Montmeló Sona amb els músics locals

    Ràdio Montmeló Sona amb els músics locals

17/6/2022

Molt bon dia a tothom. Avui és divendres 17 de juny de 2022 i comencem una nova edició del Montmeló Sona!, un programa que serà una mica diferent.

Tindrem un Montmeló Sona molt mogudet, perquè el proper dimarts 21 és el dia mundial de la música! Però a més a més aprofitant que diumenge se celebra el concert de fi de curs de l'Escola de Música amb el nom de «Montmeló Sona» comptarem amb la presència dels músics locals participants i dels seus temes!

  • Comencem amb el nostre davantal que avui us parlarà del Dia Europeu de la Música que es commemora dimarts 21. Prepareu-vos doncs per un programa ple de música
  • Continuarem directes en l'actualitat amb la nostra Crònica de Montmeló, repassarem les notícies més destacades del municipi i l'agenda d'actes que podem gaudir aquests dies.
  • I encara parlarem de més música i ho farem amb uns convidats ben especials. Avui es visiten a l'estudi l'Àfrica, l'Albert, l'Arnau, en Tito, l'Ernest, la Marta i en Manolo. Els coneixeu? Doncs escolteu aquest programa i veureu com us sonaran. Són set músics de grups locals que a més intervindran en el concert de l'Escola Municipal de Música, fent duets amb les formacions de l'escola.
  • I com sempre diem... tot això i alguna cosa més són les que trobareu al Montmeló sona d'avui, 17 de juny de 2022.

    Una cosa més: el programa de la setmana vinent es publicarà dijous 23, ja que divendres és Sant Joan i farem un especial sobre la revetlla. Molt bona setmana a tothom i... que soni la música!

 Data de modificació: 23/06/2022 10:42:17