Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:23  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Concerts de fi de curs de l’Escola Municipal de Música

  • Concert de fi de curs de l'EMM

    Concert de fi de curs de l'EMM

  • Concert de fi de curs de l'EMM

    Concert de fi de curs de l'EMM

24/6/2022

Montmeló Sona ha sigut el títol triat pel concert d'enguany de comiat de curs de l'Escola Municipal de Música, que ha ofert un repertori de set duets entre l'alumnat de l'escola i set grups o artistes locals.

 

Abans d'aquest concert, la coral infantil de l’escola va presentar també la divertida historia de dos germans llepafils, amb la seva “Rebel·lió a la cuina”, a la sala de la Concòrdia. Els més petits van mostrar el treball coral fet durant el curs però també una magnífica interpretació entre culleres, cassoles i tapes d’olles.

 

Diumenge 19 de juny, l’Escola de Música ha realitzat el seu tradicional concert de final de curs amb la participació de bandes locals. La Sala Polivalent ha vibrat amb l’espectacle “Montmeló sona”, en el que l’alumnat de l’escola, amb les seves guitarres, la orquestra, violoncels, violins, percussió… han estat acompanyats pels artistes locals Àfrica Pérez, Yahi, Jairo, Frecuencia Bandarra, Marta Shanti, Maleza, Catfolkin i Fàtima Campos. 

 

Els nens i nenes de l’Escola Municipal de Música de Montmeló han celebrat el final de curs amb un concert. En aquest acte hi han col·laborat grups locals per oferir una tarda de música molt especial per a ells. 

 

Maleza, Yahi o Àfrica Pérez han estat alguns dels artistes montmelonins que han pujat a l’escenari al Montmeló Sona. Fins a set bandes locals han col·laborat amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música en aquesta jornada de fi de curs. 

 

Al voltant de 70 alumnes de l’Escola de Música i agrupacions convidades han exhibit tot allò que han après i treballat durant el curs. A la Sala Polivalent de Montmeló s’han pogut escoltar diversos instruments i veus.

 

El concert ha finalitzat amb una peça molt especial titulada Esclata, una cançó que parla de l’inici de la temporada d’estiu on els petits han cantat i ballat la coreografia de la Fàtima Campos.

 

Amb aquest concert, l'Escola Municipal de Música puja un graó més en la seva qualitat artística a l'hora de dissenyar concerts de fi de curs i demostra el seu interès per la música de proximitat.

 

 Data de modificació: 30/06/2022 19:33:40