Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:10  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Arriba una nova edició del Casal d’Estiu de Montmeló plena d’activitats per a infants i joves

  • Casal d'Estiu

    Casal d'Estiu

24/6/2022

L’edició d’enguany s’allargarà cinc setmanes, fins al 29 de juliol, durant les quals més de 290 infants i joves gaudiran d’activitats, tallers, jocs...i molta aigua!

 

La regidoria d’Infància i Joventut impulsa una nova edició del Casal d’Estiu amb el tret de sortida el proper dilluns 27 de juny. L’edició d’enguany s’allargarà cinc setmanes, fins al 29 de juliol, durant les quals més de 290 infants i joves gaudiran d’activitats, tallers, jocs...i molta aigua!

 

Aquest any, els infants i joves rebran l’encàrrec d’un explorador que els farà viure aventures inoblidables arreu del globus terraqüi. Entre les activitats extraordinàries s’hi troben diversos tallers intergeneracionals amb els avis i àvies del Casal de la Gent Gran, tallers de ciència i tecnologia amb Isotròpics i tallers de cuina amb Carnisseria Manils (ambdues empreses montmelonines), així com una sortida amb els joves a Castellolí, on gaudiran d’un matí de gresca amb Humor amarillo; entre d’altres.

 

L’equip directiu ha treballat els darrers mesos per organitzar el Casal d’Estiu i  gestionar un grup de més de 40 monitors que seran els encarregats de preparar les diverses activitats de les que participaran els infants i joves. L’horari del Casal d’Estiu serà de 9 a 13 h i hi haurà servei d’acollida de 7.45 a 9 h del matí i servei de menjador de 13 a 15.30 h del migdia.Data de modificació: 22/06/2022 20:42:04