Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:38  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Neteja professional d'immobles i preparació del nivell bàsic d’ACTIC

  • Curs de certificació del nivell bàsic d’ACTIC

    Curs de certificació del nivell bàsic d’ACTIC

19/6/2022

Des del Departament de Promoció Econòmica es continuen plantejant propostes d'accions formatives per a totes aquelles persones en situació de recerca de feina o de promoció professional.

 

En aquest moment,  en el Centre de Formació i recursos de Montmeló (G2M),  oferim dues formacions, inèdites fins ara, que han de contribuir també a la millora de la qualificació professional de les persones que hi participin.

 

Després de diverses edicions del Curs de neteja d'immobles, es planteja una formació de nivell més avançat, per a la neteja de superfícies diverses amb el suport de diverses eines o maquinària. És especialment indicada per a totes aquelles persones que ja han fet una formació inicial de neteja i/o per a les que ja tenen experiència prèvia en el sector. El curs, de 20 hores presencials, es farà durant les dues darreres setmanes de juny al Centre de Formació i Recursos G2M, i és totalment subvencionat per a les persones usuàries del Servei Local d'Ocupació.

 

Amb aquestes mateixes condicions, però en aquest cas amb una durada de 24h, durant la primera quinzena de juliol s'impartirà la formació suficient per tal que les persones participants puguin presentar-se amb èxit a les proves per obtenir la certificació del nivell bàsic d’ACTIC “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

 

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d’aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.Data de modificació: 22/06/2022 20:30:52