Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:00  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 56' del mes de juny de 2022

  • Crònica 56 - Juny 2022

    Crònica 56 - Juny 2022

21/6/2022

EDITORIAL | Posar en valor el nostre comerç és assegurar-nos que tindrem un bon servei

 

Confiar i vincular-nos amb el comerç local és un acte econòmic, social i cultural. Si reforcem aquest lligam, enfortim el nostre model social més pròxim i tothom guanya: comerç i poble.

 

"Un comerç per emmarcar" és l'eslògan de la darrera campanya que plantegem aquest juny des de l'Ajuntament per tal de fer valdre el nostre comerç, una iniciativa que creiem simpàtica i vistosa per reforçar el vincle de confiança entre clients i comerciants, també a les xarxes.

 

Aquest vincle, que és a la vegada social i econòmic, també és cultural; som una societat a qui agrada, i sobretot després de la pandèmia, sortir al carrer i parlar amb els nostres coneguts. El virus continua existint, però sembla que col·lectivament l'anem superant; reclamem, per tant, l'espai públic i gaudim-lo, amb respecte, plegats. I reclamem també i reforcem els nostres lligams, perquè si tenim i mantenim una xarxa d'establiments a prop de casa, aquests sempre ens donaran servei.

 

El nostre model de societat s'ha format i mantingut gràcies a un gran teixit de petites empreses que han format una economia poderosa i diversificada, teixit que està en risc per l'alt volum de compres per internet. Participeu en la campanya i opteu als premis, però sobretot, sigueu conscients de quin model de comerç i de societat voleu: si preferiu tractar amb una pantalla, o si voleu fer-ho amb una persona coneguda que us tractarà bé, que us recomanarà el que us pot anar millor, i a qui sempre podreu recórrer.

 

Per Festa Major anunciarem el nom de les 50 persones guanyadores dels premis de la campanya, però més enllà d'aquestes, totes i tots hi guanyem si mantenim la nostra xarxa d'establiments, diversa, propera, especialitzada, de confiança.

 

Albert Monserrat | Regidor de Comerç

 

 Data de modificació: 22/06/2022 20:04:37