Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:44  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Per Sant Joan, Revetlla't a Montmeló!

  • Revetlla Sant Joan 2022

    Revetlla Sant Joan 2022

22/6/2022

Tot a punt per celebrar la Revetlla de Sant Joan amb la colla de Diables i Òmnium Cultural. Seguint amb la celebració del 2019 s'amplia l'oferta d'activitats i es manté la plaça de la Cucurny com a únic lloc de celebració.

 

A partir de les 19.30h, espectacle d'animació Xops com Pops a càrrec de Carles Cuberes, amb danses refrescants combinades amb elements i jocs d'aigua: regadores, xeringues, esponges, gibrelles, esprais ... 

 

A 2/4 de 9, a la plaça de la Vila, rebuda de la Flama del Canigó portada per Òmnium Cultural i seguici fins a la Cucurny. Un cop allà, a les 9 del vespre, Lectura del Manifest i encesa de la foguera que donarà pas a un Correfoc pel carrer Antonio Machado.

 

A la mateixa Cucurny us podreu quedar al sopar que organitza la Colla de Diables. Podeu triar entre portar el menjar o comprar un entrepà de botifarra, cansalada o xistorra o un plat de pinxos amb xips i pà amb tomàquet. L'oferta del bar es completa amb la possibilitat de prendre una copa de cava i un tall de coca per celebrar la Revetlla de Sant Joan.

 

La part musical tindrà dues parts. Una primera part a càrrec del Trio Choffers que ofereixen versions des del Pas Doble fins a Rosalía i, per acabar la nit, el grup de versions, Rocktambuls, grup orquestra que dóna Diversió, joventut, professionalitat i un directe esbojarrat. El seu repertori va des de pop rock català, al funky o ska més divertit, sense deixar de banda els grans clàssics del rock.

 

Per gaudir d'una bona Revetlla, cal seguir les recomanacions de Protecció Civil. Aquest any, més que mai, Revetlles amb precaució.

 Data de modificació: 23/06/2022 10:25:55