Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:45  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Les colles de Ball de Gitanes de Montmeló omplen de nou la plaça de la Vila

  • Les colles de Ball de Gitanes de Montmeló omplen de nou la plaça de la Vila

    Les colles de Ball de Gitanes de Montmeló omplen de nou la plaça de la Vila

16/6/2022

Diumenge 12 de juny va ser la data escollida per poder ballar, per fi, a plaça després d’haver hagut de suspendre la ballada de Carnaval per pandèmia i la de Sant Jordi per pluja.

 

Les colles de petites, mitjanes, grans i veterans acompanyades de les colles de petits i de grans de Lliçà de Vall van poder celebrar la 15a Trobada de Ball de Gitanes aplaçada diumenge de Carnaval pels moments Covid que es vivien en aquelles dates.

 

La trobada es va iniciar a 2/4 de 7 de la tarda amb el Ball Homenatge ballat per una parella de Montmeló que aquest any el va voler dedicar a en Manel Torrente, exballador de la colla que va morir el passat abril i a totes les persones que pateixen les Guerres que hi ha al món.

 

Tot seguint es va fer una entrada conjunta de totes les colles amb la música A la Festa tocada pel grup instrumental La Catxutxa. Les sis colles van anar ballant per torns presentades per en Jordi Palacios, habitual presentador d’aquesta activitat i antic ballador de Gitanes de la colla de Montmeló.

 

Després de gairebé dues hores de diferents coreografies de les peces tradicionals, castanyoles i panderetes, les colles de Montmeló van acabar ballant conjuntament la peça Seguirem Lluitant d’Els Catarres.Data de modificació: 17/06/2022 19:48:43