Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:17  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Motos, medi ambient i rock'n'roll al "Montmeló Sona" d'avui

  • Montmeló sona !

    Montmeló sona !

3/6/2022

L'equip del "Montmeló sona" té el cor dividit entre les motos i el medi ambient, per això avui us trobareu amb un programa força eclèctic, però molt interessant.

El magazín informatiu "Montmeló Sona" avui ha volgut commemorar el Dia Mundial del medi ambient que tindrà lloc el pròxim 5 de maig. Per això hem elaborat un acurat davantal com a inici de programa, amb les aportacions del regidor de medi ambient, l'Imanol Martín, que ha parlat del treball que desenvolupa l'ajuntament en aquest àmbit i dels darrers projectes mediambientals que s'estan duent a terme.

Però, davant l'imminent cap de setmana de motos, hem volgut parlar extensament de les activitats del MotoFest a Montmeló i hem compartit, via telefònica, una bona estona amb el Ricky Cardús, un dels fundadors del Rocco's Ranch ubicat al costat del Circuit, que ens ha explicat en què consisteix aquest parc d'atraccions pels amants del motocròs.

Tot això amanit amb les diferents seccions ja habituals de l'oficina de català i de l'Hospital de Mollet i amb música de caràcter més rocker de l'habitual, en honor al públic motard que aquest cap de setmana ens visitarà.

Un parell de recordatoris per a les persones seguidores de l'emissora municipal de Montmeló. Aquest diumenge torna "Un vermut con...", l'espai jove d'entrevistes del Bruno Cáceres i l'Alex Atanes. Aquest segon programa faran el vermut amb dues persones ucraïneses que estan refugiades de la guerra a Montmeló. Serà un programa molt interessant. No us ho perdeu.

L'altre apunt és dir-vos que el programa "Montmeló més a fons" no s'emetrà aquest dilluns, ja que és dia festiu, però la nostra col·laboradora Isabel Conde, tornarà amb el seu espai divulgatiu el dilluns següent.

 

I com sempre diem, tot això i molt més ho podreu trobar a: www.radiomontmelo.cat, la ràdio municipal i digital de Montmeló.

Bon cap de setmana i bon dilluns de festa!Data de modificació: 03/06/2022 21:08:02