Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:03  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

"Montmeló Sona" tracta a fons el tema de l'esclerosi múltiple en el programa d'avui

  • Parlem amb Estefania López. Montmeló Sona trata a fons el tema de l'esclerosi

    Parlem amb Estefania López. Montmeló Sona trata a fons el tema de l'esclerosi

27/5/2022

Aprofitant que el pròxim dia 30 de maig serà el Dia Mundial de l'esclerosi múltiple, el magazín informatiu de Ràdio Montmeló ha publicat un programa especial dedicat a la malaltia de les mil cares.

A més del davantal de presentació que ha estat dedicat a parlar de com se celebrarà enguany el dia Internacional de l'esclerosi i a descobrir en què consisteix aquesta malaltia, el programa ha comptat amb dos convidats d'excepció. Per una banda, ha comptat amb la presència de la nostra veïna Estefania López, que pateix esclerosi des de fa anys i que, a més de lluitar contra aquesta malaltia, vol visualitzar-la i donar el seu valent testimoni de com és el dia a dia d'una persona amb esclerosi múltiple. D'altra banda. El programa ha entrevistat per telèfon a Mar Tintoré, cap assistencial del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya a l'Hospital Vall d'Hebró i vicepresidenta de la Societat Científica Europea de l'Esclerosi Múltiple i a Rosa Masriera, directora de la Fundació Esclerosi Múltiple.

A més de l'esclerosi el programa d'avui també ha tancat el cicle d'entrevistes amb les persones que van estar a la ràdio local dels 80, recordant l'entrevista que va fer qui va ser director de l'emissora entre l'any 1984 i 1990, en Santamaria Paredes. I a l'apartat de l'agenda setmanal hem parlat de manera extessa del FITKAM que tindrà lloc aquest cap de setmana. El programa també a comptat amb els microespais setmanals de salut i català .

Com cada setmana diu el conductor del magazín, tot això i més és el que podeu trobar aquesta setmana a Montmeló Sona.

 Data de modificació: 30/05/2022 12:52:38