Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:19  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 55' del mes de maig de 2022

  • Crònica 55 - Maig 2022

    Crònica 55 - Maig 2022

17/5/2022

EDITORIAL | Torna la Formula1 a Montmeló

 

Tot a punt per rebre la Fórmula 1. Després de dos anys de curses sense públic o amb restriccions, torna el motor a Montmeló.

 

Aquest cap de setmana el Circuit acull l'espectacle més gran del món de l'automobilisme i a Montmeló ja ho tenim tot preparat. Aquest any, a més, l'Ajuntament gestionarà la zona d'acampada per aquest esdeveniment.

 

L'experiència en el muntatge pels grans premis de motociclisme han dut al Circuit a demanar-nos que ens féssim càrrec pels cotxes. Això suposa la contractació de més de 30 persones per fer les feines de controladors durant el cap de setmana.

 

Amb el rètol de "tot venut" des de fa molts dies, el dispositiu d'informadors per a les persones que visiten el nostre municipi, també estarà actiu amb les seves parades a l'Estació i a la plaça d'Ernest Lluch des d'on surt el bus llançadora per anar fins al Circuit. Paradetes de marxandatge i les millors gales dels nostres comerços acompanyaran al visitant en el seu recorregut pel centre del municipi.

 

Una de les activitats que es recuperen i que a mi em fa especial il·lusió, és la visita de l'alumnat de 6è de les escoles de Montmeló que el divendres podran gaudir dels entrenaments de la cursa. Alternativament, les escoles poden gaudir d'aquesta experiència els divendres dels Grans Premis. I també seran presents els nostres infants a la cerimònia de les banderes el diumenge just abans de la sortida de la cursa, tot i que aquí el protocol de la Fórmula 1, ens exigeix ser més selectius.

 

I sense temps per repensar-nos-ho arribarà el Gran Premi de Motociclisme que tindrà lloc el primer cap de setmana de juny. Entremig, Montmeló tindrà la seva cita amb el Teatre Infantil i Juvenil, FITKAM, que arriba a la seva novena edició amb 26 espectacles que es podran veure en 7 espais diferents.

 

Alguns pensaran que ja està bé tornar a la normalitat, però que potser no havia de ser a aquest ritme i d'altres pensaran que després del que hem viscut, no hi ha temps per perdre. Sigui com sigui, gaudiu del que Montmeló us ofereix, ja sigui passejant, comprant, anant al teatre o senzillament badant.

 

Pere Rodríguez | Alcalde

 Data de modificació: 25/05/2022 14:17:33