Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:47  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

A la venda les entrades pel FITKAM 2022 a Montmeló

  • FITKAM 2022 a Montmeló

    FITKAM 2022 a Montmeló

24/5/2022

El Festival Infantil i Juvenil de Teatre a Montmeló, el FITKAM, arriba un any més en la seva 9a edició per fer gaudir petits i grans amb 26 espectacles a 7 escenaris del municipi. Ja podeu comprar les entrades a través de la web del FITKAM.

 

Montmeló es convertirà els dies 28 i 29 de maig en l’epicentre del teatre infantil i juvenil de Catalunya, rebent companyies, programadors i públic d’arreu per a gaudir dels 7 espais escènics que s’obriran al municipi per rebre 26 espectacles durant dos dies. La Sala Polivalent, l’Amfiteatre i els Jardins de la Torreta, el Museu Municipal, el Teatre de l’Agrupa, la Plaça de la Vila i la Sala de la Concòrdia seran els espais on s’explicaran històries, es crearà màgia i il·lusions, jugarem, riurem, ens sorprendrem i molt més! 

 

Com sempre, el FITKAM ofereix una programació de qualitat, diversa, inclusiva i molt propera, seleccionada per les noves directores del festival, la Marta Martí i la Montse Homs. A més, aquest any inclou un cicle de “Dones i Circ”, amb 3 espectacles creats i produïts per dones. “Las Sistars” de la Cia. Dai, Ma Aspetta, “Winter” de la Cia. Silver & Gold, i “Win-Do-W” de la Sara Pons, veïna de Montmeló que tindrem la sort de poder veure actuar.     

 

L’espectacle inaugural, “De tu a tu” de la Cia. Col·lectiu Mur, és un projecte de circ inclusiu que treballa amb persones amb diversitat funcional i aquest és el seu segon espectacle. A més podrem veure un documental sobre el projecte a la sala petita del Museu Municipal, i dissabte 28 desprès de l’espectacle es faran tallers de circ amb la companyia per tothom qui vulgui apuntar-s’hi. L’espectacle de clausura que posarà punt final a la 9ena edició del FITKAM serà “Atreveix-te” del Landry, que farà ballar a petits i grans.  

 

Espectacles itinerants, teatre, circ, clown, instal·lacions, titelles, música, màgia i molts mons per descobrir concentrats en un cap de setmana per celebrar les arts escèniques familiars. 26 espectacles i 37 funcions que converteixen el FITKAM i Montmeló en referents del teatre infantil i juvenil a Catalunya.

 

Descobreix tota la programació i reserva les teves entrades a través de la pàgina web de FITKAM  i no et quedis sense la possibilitat de venir a viure-ho. Que no t’ho expliquin!

 Data de modificació: 25/05/2022 09:51:18