Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:56  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Lliurament de premis del concurs Escri-mó

 • Lliurament de premis del concurs Escri-mó

  Lliurament de premis del concurs Escri-mó

10/5/2022

Diumenge passat, 8 de maig,  fou un dia radiant, brillant, no només pel sol que ens va fer sinó pel somriure de tothom qui s’acostà al Museu per assistir al lliurament de premis del concurs de relats ESCRIU-MÓ que per tercer any consecutiu va agafant cada vegada més empenta. 

 

Oficina de Català CNL - El concurs estava distribuït en 4 categories, depenent de l’edat de les participants. Així hi havia el grup dels menuts, els de 6 a 8 anys, la categoria infantil, que hi ha hagut força participació; en canvi l’edat juvenil i d’adults no s’han superat els relats de l’any anterior.  

 

La regidora de Cultura, Ariadna Ojeda, ha estat l’encarregada de presentar les guanyadores i convidar-les a sortir a llegir el seu relat davant de l’auditori. D’aquesta manera algunes amb més o menys vergonya han anat llegint i emocionant el públic que escoltava amb entusiasme uns relats. Malgrat que tots els textos havien de fer referència a un color (fil conductor del concurs d’enguany), cadascú anava mostrant el seu estil i explicant la seva història.  

 

L’Ajuntament i Òmnium Montmeló han estat els encarregats a preparar i lliurar els premis. L’Oficina de Català s’ha ocupat d’organitzar el concurs a fi d’escollir unes guanyadores entre els qui han format part del jurat (la Fina Bassons, directora de la Biblioteca, la Regidora i en Vicens Mateu Simeon, representant d’Òmnium). 

 

Ha estat un acte molt emotiu que ha deixat bon gust de boca pel que fa a la lectura, a l’emoció de participar en un concurs literari, a saber escriure i, tal i com ha dit l’Alcalde en cloure l’acte, a animar-nos a escriure, perquè qui ara comença amb un petit relat breu i senzill, potser més endavant pot arribar a ser una gran escriptora.  

 

CATEGORIA A 

 • Premi de menuts: Aina González López, pseudònim Porsha, el seu relat és La bruixa malvada.  

 

CATEGORIA B 

 • Primer premi infantil: Neus Domènech Godoy, pseudònim Gata irisada, el seu relat L’arbre dels records acolorits. 
 • Segon premi infantil: Elna Comas Carrera, pseudònim Bellatrix, el seu relat Els colors de l’espai

 

CATEGORIA C 

 • Primer premi juvenil: Laia Feijoó Porro, pseudònim Regalant somriures, el seu relat Tornar a viure. 
 • Segon premi juvenil: Carla Gallego Virgili, pseudònim La color negre, el seu relat Els colors s’enfaden amb la Carla. 

 

CATEGORIA D 

 • Primer premi adult: Silvia Rodríguez Mallafré, pseudònim Taronja, el relat és Marró. 
 • Segon premi adultDolors Puig Fonseca, pseudònim de Rosa Samuel, el seu relat és Nyàmeres


Data de modificació: 13/05/2022 20:27:31