Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:16  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

La Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus arriben a Montmeló els dies 13, 14 i 15 de maig

  • Dia Internacional dels Museus

    Dia Internacional dels Museus

12/5/2022

La Nit dels Museus i el i el Dia Internacional dels Museus són uns esdeveniments culturals organitzats de forma conjunta per diversos museus i institucions culturals. El Museu Municipal de Montmeló hi participa de forma activa des de l'any 2013. Enguany es presenta una oferta interessant per a les dues jornades, que hom podrà gaudir de forma gratuïta.

 

Els dies 13 i 14 de maig a les 19.15 hel Museu tancarà les portes per tal que els més petits de la casa en prenguin possessió fins a les 23 h i així tinguin total llibertat artística, participant en un sorprenent taller multimèdia on podran elaborar «quadres sonors».

 

El dia 15 de maig a les 11 h s'obriran simultàniament, fins a les 14 h, el jaciment romà de Mons Observans i el Museu Municipal de Montmeló. Així es podrà veure tant les importantíssimes restes arqueològiques ubicades al turó de Can Tacó com les pintures murals de primer estil pompeià extretes d'aquest jaciment que es troben exposades al Museu Municipal de Montmeló i que, segons experts, podrien ser unes de les més antigues de la península Ibèrica i possiblement d'Europa. La visita serà lliure.

 

Paral·lelament a la Plaça Joan Miró, el Museu oferirà l'exposició «Tot això és Montmeló». Aquesta mostra permetrà al visitant conèixer amb un cop d'ull el patrimoni històric, immaterial, arqueològic i arquitectònic de Montmeló.Data de modificació: 13/05/2022 20:15:35