Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:38  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Ràdio Montmeló ret homenatge al col·lectiu d’infermeria

  • Ràdio Montmeló ret homenatge al col·lectiu d’infermeria

    Ràdio Montmeló ret homenatge al col·lectiu d’infermeria

13/5/2022

El magazín informatiu “Montmeló Sona” ha realitzat un programa especial dedicat a les infermeres, per commemorar el dia Internacional de la Infermeria.

 

Ràdio Montmeló - El programa especial ha comptat amb la presència de tres infermeres locals que han reflexionat sobre la importància dins l'àmbit sanitari del col·lectiu d'infermeria i també han reivindicat que se'ls valori professionalment la responsabilitat d'aquest càrrec. Olga Navarro (treballadora de l'Hospital de Granollers), Alícia Martínez (treballadora del CAP Montornès-Montmeló) i Assumpta Trias (infermera jubilada) han estat les protagonistes d'aquesta interessant taula rodona. El podcast es pot sentir pel web www.radiomontmelo.cat

 

 

L'activat a l'emissora local no s'atura

 

D'una banda, s'acaba de publicar un nou programa de l'equip de comunicació de la casa. Es tracta d'un debat polític en la qual participaran els quatre portaveus o representants municipals de les quatre formacions polítiques que conformen l'Ajuntament de Montmeló. El programa es diu "Ordre del dia" i tindrà caràcter bimensual. En ell es debatrà sobre un dels blocs d'acció política que conforma el Pla d'Acció Municipal de l'actual legislatura i s'obriran temes a debatre pels diferents representant a taula.

 

D'altra banda, en qüestió de dies, Ràdio Montmeló estrenarà sintonia pròpia; serà el jingle promocional que surti guanyador de les onze propostes elaborades per l'alumnat de l'Escola Municipal de Música.

 

Us avancem que ja tenim a punt un programa al voltant de l'emprenedoria, de l'ocupació i de diferents temes relacionats amb el món laboral. "Montmeló més a fons" és el nom d'aquest nou podcast que en qüestió d'unes setmanes veurà la llum per primera vegada. Es tracta d'un programa setmanal d'entrevistes conduït per la nostra col·laboradora Isabel Conde.

 

Finalment, recordar-vos que el pròxim "Jo vull saber" s'emetrà en directe dels del canal d'Instagram de l'Ajuntament i de la ràdio, el 26 de maig a les 18 h. Podeu enviar les preguntes a l'alcalde a través del correu radiomo@montmelo.cat o bé per una nota de veu al WhatsApp de l'emissora: 637150702. Ràdio Montmeló continua creixent amb produccions pròpies i amb noves col·laboracions.Data de modificació: 13/05/2022 20:08:34