Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:32  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló balla a la Plaça de la Vila i a la Quintana per commemorar el Dia Internacional de Dansa

  • Mostra de dansa a la Quintana

    Mostra de dansa a la Quintana

  • Mostra de dansa a la Quintana

    Mostra de dansa a la Quintana

  • Mostra de dansa a la Quintana

    Mostra de dansa a la Quintana

5/5/2022

Èxit d'assistència als tallers i a la Mostra del Dia de la dansa. Entitats públiques i privades van sortir al carrer per a fer ballar als Montmelonins i Montmelonines i ensenyar les seves peces a la ciutadania.

El divendres 29 d'abril a la mostra de tallers, petits i grans es van sumar a moure el cos envaint la plaça de la Vila de Dansa i moviment.

 

La jornada es va iniciar amb el taller de Dansa Espanyola que va realitzar l'Esbart Dansaire Montmeló. Després de fer picar els peus, l'entitat Agrupa va promoure un gran Ball de Gitanes que va fer saltar a tots els presents. Més tard el For Dance Center va fer un taller de Dansa Urbana i d'Aerodance i per finalitzar el taller de dansa del Ventre de CC la Torreta va fer moure els malucs a tot el públic.

Diumenge 1 de maig, va ser el torn de la mostra on es va oferir un gran espectacle format per diverses entitats que van ensenyar les seves peces a la ciutadania. El Centre For Dance Center va fer lluir a tots els seus grups amb una mostra de clàssic, jazz, dansa moderna per adults i danses urbanes. Més d'un centenar d'alumnes van exhibir el seu art per la dansa. Més tard, l'entitat Esbart dansaire Montmeló ens van mostrar peces de sevillanes i de rumba. També hi va participar el Taller de Dansa Musical que es realitza al casal de la gent Gran, que va fer una peça que han estat treballant durant el curs. L'entitat del Casal de la Gent gran va exposar peces de sevillanes i finalment es va ballar la Dansa del Ventre d'adults i el grup de dansa Creativa que organitza l'AMPA de l'Escola Pau Casals.

Així doncs, petits i grans es van unir per compartir amb la ciutadania la passió per la dansa.Data de modificació: 05/05/2022 18:27:51