Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:57  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Cap de setmana de bateries i humor a la Sala Polivalent de Montmeló

  • Drummer Sound

    Drummer Sound

  • Mi gran noche de humor de Jose Luís Calero

    Mi gran noche de humor de Jose Luís Calero

5/5/2022

Dissabte 7 i el diumenge 8 de maig arriben a la Sala Polivalent l'experiència sonora del Drummer Sound i l'espectacle "Mi Gran Noche" del José Luis Calero.El Drummer Sound es tracta d'un espectacle únic i singular entorn de l'instrument de la bateria interpretat per 20 persones de diferents edats, executant temes musicals conjuntament amb altres professionals de la música: veu, guitarra, baix, piano sota la direcció de Rafael Alonso. El podrem gaudir a Montmeló el dissabte 7 de maig a les 18.00h. Les entrades estan disponibles a entrapolis.com.La representació de l'espectacle no té ànim de lucre i tots els ingressos que es generin per la venda d'entrades es lliuraran a la Fundació Enriqueta Villavecchia, que és una entitat de caràcter benèfic-assistencial que té com a finalitat la cobertura integral de les necessitats dels infants i joves, i llurs famílies, en tractament oncològic a Catalunya, (www.fevillavecchia.es).Drummer Sound està presentat per l'actriu, locutora i cantant Andrea Montero, i el director és Rafa Fernán, que ha estat bateria de Thalía, La UniónCafé Quijano, Ana Belén, Luis Eduardo Aute, Miguel Bosé o Víctor Manuel, entre d'altres. És llicenciat en percussió clàssica, música moderna i improvisació musical, professor de bateria i membre de The Latin Recording Academy (Grammy Llatí).

El cap de setmana el completarà l'humorista andalús José Luis Calero, amb el seu espectacle "Mi Gran Noche de Humor". Amb més d'1 milió de seguidors a les xarxes socials i amb vídeos que han superat els 10 milions de reproduccions, l'humorista José Luis Calero aterra ara als teatres per aconseguir fer-nos arribar a un gran orgasme humorístic en directe. "Mi gran noche de Humor", un espectacle que t'obligarà a dir frases com: "Això m'ha passat a mi", "aquesta és la meva àvia", "això ho faig jo". Un espectacle en què l'humor i el riure ens farà oblidar tots els nostres problemes i viure, entre tots, com diria Raphael ... Una gran nit d'humor! No us perdeu el monòleg el diumenge 8 de maig a les 17.30h, podeu comprar les entrades a www.atrapalo.com.
 
Aquests espectacles no estan inclosos en la programació de Temporada Estable de la Sala. La Sala Polivalent de Montmeló elabora de forma anual una temporada estable aplicant als espectacles programats en tots dos cicles la política d'abonaments i descomptes oficials. Els espectacles que no formen part de la Programació Estable i són gestionats per promotors externs a la Sala Polivalent de Montmeló sent ells els responsables de la seva política de preus i queden exempts dels abonaments i descomptes oficials de la Sala Polivalent de Montmeló.


Data de modificació: 05/05/2022 15:27:50