Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:12  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

La Junta Local de Seguretat es reuneix a la sala del Museu de Montmeló

  • La Junta Local de Seguretat es reuneix a la sala del Museu de Montmeló

    La Junta Local de Seguretat es reuneix a la sala del Museu de Montmeló

5/5/2022

Aquest passat dimecres 4 de maig, va tenir lloc la Junta Local de Seguretat amb els comandaments dels diferents cossos de seguretat.

 

La Junta Local de Seguretat estableix les polítiques de seguretat local i fixa els criteris de coordinació, col·laboració i cooperació dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que actuen al municipi per tal que responguin a principis de racionalitat i eficiència i compleixin els acords fixats per la Junta.

 

A la Junta, presidida per l'alcalde, van assistir el senyor Carlos Prieto, subdelegat del Govern a Barcelona que va assistir acompanyat del Cap de Seguretat de la Delegació del Govern a Catalunya, senyor Juan Venegas; el senyor Jordi Planella, de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat, la senyora Montserrat Estruch, Intendent SotsCap de la Regió Policial Metropolitana Nord; la senyora M Elena Martínez Salcedo, Inspectora Cap dels Mossos d'Esquadra de l'ABP de Mollet del Vallès; el senyor Paulino Tarrias Berlanga de la Guàrdia Civil de Mollet del Vallès; el senyor Alejandro Marín, Inspector Jefe de la Policia Nacional de Mataró; el senyor Pep Colàs, Cap del Parc de Bombers de Granollers; la senyora Sara Llambrich, Sots-cap de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil; el senyor Diego Aparicio, Sotscap de la Policia Local i el senyor Juan A. Capel, Cap de la Policia Local de Montmeló.

 

Els membres assistents a la Junta Local de Seguretat, que se celebra anualment, van poder conèixer les memòries d'actuació dels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Bombers i de la Policia Local de Montmeló. Els cos de Mossos d'Esquadra de mà de la Inspectora Cap de l'ABP de Mollet i la Policia Local de mà del seu Cap, van presentar els dispositius de seguretat previstos en la celebració dels Grans Premis de Fórmula 1 i de Motociclisme que se celebraran properament.

 

 

 Data de modificació: 13/05/2022 20:00:12