Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:46  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Finalitzades les obres del carrer Navarra

  • Obres del carrer Navarra

    Obres del carrer Navarra

1/5/2022

Ja s'ha restablert el trànsit al carrer Navarra i torna a funcionar la parada del bus de l’estació direcció Granollers

 

A principis d’any s’iniciaven les obres les obres de reurbanització del carrer Navarra fins connectar amb el carrer Telègraf. Aquestes obres, amb una durada prevista de 6 mesos,  a més de millorar les condicions de mobilitat i accessibilitat, completen la urbanització del nou espai públic que s’ha generat amb el desenvolupament del PAU01 del PM02 del carrer Primer de Maig.

 

L’empresa constructora adjudicatària de les obres mitjançant una licitació per procediment obert ha estat ‘Abolafio Construccions’ i el projecte i la direcció tècnica de l’obra, l’ha dut a terme els serveis tècnics de l’Ajuntament de Montmeló.

Les obres es troben ja a la  fase final de la seva execució però han sofert una aturada donat que la pavimentació de la zona de rodadura no complia amb els mínims exigits per la direcció ​tècnica i l'empresa constructora ha hagut de repavimentar una part del carrer. En el moment de tancar l’edició d’aquest Crònica, resta pendent la senyalització viària i la instal·lació de l’enllumenat.Data de modificació: 03/05/2022 21:05:35