Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:52  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Cap de setmana solidari al Circuit de Barcelona-Catalunya

  • Mou-te per l'esclerosi múltiple

    Mou-te per l'esclerosi múltiple

  • Cars For Smiles

    Cars For Smiles

3/5/2022

Les instal·lacions mundialistes han acollit una nova edició dels esdeveniments solidaris “Cars For Smiles” i “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple”. També ha tingut lloc la trobada de la “Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes”

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat un cap de setmana dedicat a la solidaritat. Dos dels esdeveniments més consagrats al calendari de compromisos no esportius del traçat han tornat a desplegar la seva màgia una altra edició més. Després de dos anys marcats per la pandèmia, “Cars For Smiles” i “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple” han tornat a ple funcionament i han compartit escenari aquest cap de setmana amb la trobada de la “Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes”.“Cars For Smiles” converteix en copilots a 50 adolescents amb malalties cròniquesL'esdeveniment, que se celebra per sisè any a Barcelona (després de 2 anys sense esdeveniment per la pandèmia), ha reunit novament 50 adolescents i a 150 persones més, en la seva majoria propietaris de vehicles exclusius de mítiques marques com Aston Martin, Bentley, Ferrari, McLaren, Jaguar, Maserati, Lotus o Porsche. A ells s'han unit familiars, voluntaris i empreses patrocinadores i col·laboradores.El propòsit d'aquest projecte és crear il·lusió i somriures als joves que pateixen malalties greus o cròniques, així com brindar suport a les seves famílies i a les persones que dins de les institucions hospitalàries es dediquen a la seva cura. A més de proporcionar-los una experiència única i motivadora, els diners recaptats a través de les donacions que realitzen els pilots (propietaris dels vehicles) serà destinat 100% a projectes o millores en les instal·lacions hospitalàries en les quals aquests joves porten endavant els seus tractaments.

 

Rècord de participació en la cursa “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple”Organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, la cursa solidària ha batut un nou rècord d'inscripció. Un total de 1.635 persones s'han reptat al Circuit i 465 més ho han fet virtualment. En total, 2.100 participants han format part d'aquesta iniciativa que pretén conscienciar la població sobre una malaltia neurològica autoimmune que afecta actualment 9.000 persones a Catalunya. Tots els fons recaptats es destinaran als serveis de neurorehabilitació per a detenir l'impacte de l'esclerosi múltiple, així com a la recerca de la malaltia.La jornada va comptar amb una cursa de bicicletes de 20 km i 5 km popular, i la milla (1609m), seguida de la cursa atlètica de 5km i 10km, patins 10km, la milla i la cursa mini de 200 metres. Enguany, la 22a edició ha estat apadrinada per l'actor, escriptor, músic i humorista català, Bruno Oro, però també ha comptat amb el suport d’altres rostres coneguts, com Espartac Peran, Carol Rovira, Òscar Dalmau, Xavier Pérez Esquerdo i Pep Plaza.Sol i bon ambient en la trobada de la “Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes”La “Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes” ha convocat a les Federacions de Catalunya, Balears i València perquè participessin aquest cap de setmana en la trobada de “Penyes dels Països Catalans” al Circuit. Al voltant de 400 penyistes van participar en una reunió amb activitats diverses: visita a les instal·lacions, xerrades i un dinar de germanor a les immediacions del traçat.L'esdeveniment ha comptat amb la presència d'Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes, i la majoria dels membres del Consell de Penyes. També han assistit l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, i el director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaria.Data de modificació: 03/05/2022 21:22:07