Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:12  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

El Fitkam torna a la primavera

  • FITKAM

    FITKAM

3/5/2022

Dimarts 3 de maig a les 18 hores, els jardins de la Torreta seran l'escenari de la presentació de la programació de la 9a edició del Festival de Teatre Infantil i Juvenil que tindrà lloc el 28 i 29 de maig. 

 

L’Ajuntament de Montmeló presenta la novena edició del Fitkam, festival infantil i juvenil de teatre, que torna a les seves dates habituals, els dies 28 i 29 de maig a Montmeló. La presentació de la programació i les novetats de l’esdeveniment anirà a càrrec de Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló, Ariadna Ojeda, regidora de cultura, Marta Martí i Montse Homs, directores artístiques del festival. A l’acte hi participarà la companyia de teatre Pentina el Gat, que mostrarà un tastet de ‘Pista si us plau’. Aquest espectacle de teatre i música, que s’estrenà al Fitkam, està pensat per fer cantar, ballar i jugar a tota la família. 

 

L'edició de 2022 del Fitkam acollirà 26 espectacles familiars de gèneres tan diversos com el teatre, circ, clown, màgia, instal·lacions immersives o música. L’esdeveniment recuperarà els espais previs a la pandèmia, oferint una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors. Una de les novetats d’enguany és que celebrarà el clàssic dinar popular als Jardins de la Torreta obert al públic. 

 

La direcció artística ha confeccionat la graella gràcies al centenar de propostes rebudes de les companyies professionals del sector. La programació és diversa en disciplines artístiques, amb una mirada inclusiva, i manté la proximitat i l’essència del festival, que facilita l’assistència a tots els espectacles tant a les persones programadores com a les famílies. Data de modificació: 03/05/2022 21:22:30