Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:10  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Ja pots votar la nova sintonia (jingle) de promoció de Ràdio Montmeló, elaborada per l'Escola Municipal de Música

  • nova sintonia (jingle) de promoció de Ràdio Montmeló

    nova sintonia (jingle) de promoció de Ràdio Montmeló

2/5/2022

Ràdio Montmeló i l'Escola Municipal de Música han col·laborat en el projecte de l'elaboració d'un jingle de promoció propi i exclusiu. El resultat final han estat 11 jingles que durant dues setmanes se sotmetran a votació popular per triar el que més agradi.

Durant el passat mes de març, 56 alumnes de llenguatge musical de l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM) han estat treballant la creació musical d'un jingle per a la Ràdio Montmeló. Un jingle és un tema musical cantat o parlat, breu (30 segons aproximadament) amb finalitats promocionals. Pot ser de qualsevol estil o gènere musical, de manera que aconsegueix que la marca sigui fàcilment recordada per les persones oïdores.

Amb aquest objectiu i característiques, diferents grups de l'EMM,d'entre 6 i 14 anys, han elaborat la seva proposta, mitjançant la plataforma de creació musical Bandlab for education. Finalment, han estat 11 els jingles o sintonies realitzades.

Des d'avui, 2 de maig, fins al 17 de maig a les 8 hores, tothom qui vulgui podrà votar, una sola vegada, a través d'un formulari adjunt al web de l'ajuntament. El dimecres dia 18 de maig a les 18.30 h es realitzarà un acte a la Concòrdia on es farà públic el grup guanyador. La sintonia guanyadora sortirà entre la votació popular del públic i la votació d'un jurat vinculat amb la música i la comunicació. El jingle més votat s'emetrà a l'emissora com a falca promocional de Ràdio Montmeló. La resta de jingles també se'ls quedarà Ràdio Montmeló, amb la finalitat que es puguin utilitzar per als diferents programes o espais de l'emissora.

Aquesta activitat col·laborativa no té caràcter de concurs. Tant l'emissora com l'escola de música han volgut dur a terme un projecte col·laboratiu per engrescar i potenciar la creativitat musical dels infants i joves de Montmeló, sortint pròpiament del que és l'àmbit més acadèmic dels estudis musicals. Moltes gràcies a tots els grups participants en aquest petit projecte.

Esperem que us animeu a escoltar les onze sintonies i després emetre el vostre vot!

 Data de modificació: 02/05/2022 14:55:35