Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:48  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Aquest diumenge, fes el vermut a Ràdio Montmeló

  • "Un vermut con": Bruno Cáceres i Alex Atanes entrevisten a Jaca a Ràdio Montmeló

    "Un vermut con": Bruno Cáceres i Alex Atanes entrevisten a Jaca a Ràdio Montmeló

  • Programa de ràdio "Un vermut con"

    Programa de ràdio "Un vermut con"

29/4/2022

Ràdio Montmeló estrena un nou programa aquest diumenge 1 de maig. Es tracta d'un programa fet per gent jove de Montmeló. El nou podcast es dirà "Un vermutcon".

Cada primer diumenge de mes a les 12 del migdia (a l'hora del vermut), Bruno Cáceres i Alex Atanes compartiran una estona de tertúlia amb alguna persona coneguda o d'interès i parlaran de temes d'actualitat. I volen estrenar-se amb un programa de nivell, ja que el primer convidat d'aquest magazín mensual jove serà el raper Jairo, més conegut amb el sobrenom artístic de Jaca.

"Un vermut con" ha estat iniciativa d'aquests dos joves montmelonins que volen fer de la ràdio un lloc per fer-se ressò a les seves inquietuds i a les inquietuds de molts joves. Aquesta actitud és la que ha de fer créixer la Ràdio als diferents col·lectius del nostre municipi. Tal com vam dir des del primer dia, "La ràdio ha de ser una finestra oberta a tots els col·lectius i persones de Montmeló".

L'emissora continua creixent, en programació i en participació i en col·laboracions. Els Instgram Live i el podcast del programa "Jo vull saber", on l'alcalde respon preguntes de l'audiència està tenint una molt bona rebuda. En clau política, aquest 19 de maig s'emetrà la primera taula rodona entre portaveus dels grups municipal, amb el nom d'"Ordre del dia".

Respecte a programes en elaboració que pròximament veuran la llum, la col·laboradora Isabel Conde, en coordinació amb el departament de promoció econòmica, estan preparant un programa d'entrevistes amb persones relacionades amb temes del món laboral: comerç, emprenedoria, consum, turisme, formació, ocupació...

Finalment, mencionar la col·laboració entre Ràdio Montmeló i l'Escola de Música. Durant el passat mes de març, 56 alumnes de llenguatge musical de l'Escola Municipal de Música de Montmeló han estat treballant la creació musical d'un jingle per a la Ràdio Montmeló. Un jingle és un tema musical cantat o parlat, breu (30 segons aproximadament) amb finalitats promocionals. Pot ser de qualsevol estil o gènere musical, de manera que aconsegueix que la marca sigui fàcilment recordada per les persones oïdores.


Amb aquest objectiu i característiques, s'han presentat 11 jingles realitzats per alumnes d'entre 6 i 14 anys, que han elaborat la seva proposta, mitjançant la plataforma de creació musical "Bandlab for education". Del 2 al 16 de maig tothom qui vulgui podrà votar, una sola vegada, a través d'un formulari al web de l'ajuntament. I el 18 de maig es farà públic el veredicte de les votacions. Us animem a participar!

 Data de modificació: 29/04/2022 15:43:35