Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:08  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Finalitzada la rehabilitació de la teulada de la Sala Polivalent

  • rehabilitació de la teulada de la Sala Polivalent

    rehabilitació de la teulada de la Sala Polivalent

28/4/2022

Des de la inauguració de la Sala Polivalent la Torreta l’any 2011, l’edifici presentava degoters. Ara la característica teulada de la Polivalent ofereix una imatge ben diferent.

 

Del 12 de gener al 25 d’abril, s’ha dut a terme una actuació d’impermeabilització addicional de la coberta amb la instal·lació d’un panell sandwich instal·lat sobre una nova estructura i la instal·lació d’una làmina d’impermeabilització addicional. La realització de les obres no ha impedit la realització de la programació de la Sala.

 

Un cop resolt el problema, s’han iniciat les tasques per l’adquisició de grades retràctils. Un total de més de 300 butaques en una grada motoritzada i desplaçable per permetre la polivalència de la Sala.

 

La previsió de la instal·lació de les grades és des de finals del mes d’agost i fins a primers d’octubre per permetre la realització dels diferents festes de fi de curs, els actes de la Festa Major i començar la programació de la nova temporada, al mes d’octubre, amb una sala ben renovada.Data de modificació: 28/04/2022 19:18:54