Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:11  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

El ‘Posa’t en Joc’, ja té guanyadores!

  • Posa’t en Joc 2022

    Posa’t en Joc 2022

24/4/2022

Quan hom fa la compra de la setmana, tria, remena, escull i juga. Sí, aquesta ha estat la proposta des del febrer que ha ofert Bonpreu Montmeló als seus clients.

 

Bonpreu és un dels establiments del poble col·laborador en el Voluntariat per la llengua, és a dir, un establiment que anima a parlar en català, difon la nostra llengua. No només els seus treballadors fan ús del català, sinó que també es mira de tenir cura que els productes  estiguin etiquetats en català, sobretot en la gama de productes de proximitat. És un comerç que fa que el català sigui la llengua vehicular per oferir un bon servei, un servei de confiança.  

 

Per tal de difondre la llengua, l’Oficina de Català de Montmeló ha muntat el concurs Posa’t en joc amb Bonpreu. Cada dues setmanes (des del febrer i fins mitjans d’abril) es penjava a l’entrada de l’establiment una pregunta amb 3 possibles respostes. L’objectiu era emplenar una butlleta amb la resposta correcta i participar en el sorteig que se celebrava cada 2 dissabtes. 

 

Ara ja tothom sap què és el matxa, o quins són els ingredients essencials per fer la samfaina, també ha quedat ben clara la pregunta sobre què enteníem amb productes de quilòmetre 0, i fins i tot s’ha sabut definir una persona flexivegetariana. 

 

Qui guanyés els sorteig, l’establiment l’obsequiava amb una lot de productes que hi havia al local. La participació ha estat molt animada, potser perquè anar a comprar és una acció més de entre totes les tasques que fem habitualment, o perquè també ens agrada jugar i posar-nos a prova. Així ha estat com l’Elena, l’Aleix, la Loures i la Yara han guanyat els premis de Bonpreu. Enhorabona a tothom per la participació, per les ganes de posar-vos en joc i també per als qui heu obtingut premi. 

 

Confiem ben aviat engrescar-vos a jugar novament amb la llengua! Data de modificació: 28/04/2022 18:53:52