Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:20  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Torna al 100% la campanya esportiva i solidària "Mou-te per l'esclerosi múltiple"

  • Mou-te per l'esclerosi múltiple

    Mou-te per l'esclerosi múltiple

26/4/2022

Aquest diumenge 1 de maig, la Fundació per l'Esclerosi Múltiple tornarà al Circuit amb les curses solidàries d'atletisme, sobre patins o en bicicleta. Els diners que es recaptin aniran destinats a la investigació d'aquesta malaltia degenerativa.

 

La Fundació Esclerosi Múltiple, és una entitat privada sense afany de lucre que té com a missió aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn.

 

La Fundació organitza des de l’any 2001 el ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, una cursa solidària que sempre s’ha celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya, excepte l’any passat quan a causa de la covid-19 es va fer de forma virtual.

 

Enguany, la cursa torna al Circuit, però manté la modalitat virtual perquè les persones que viuen lluny del Circuit i vulguin moure’s per l’EM ho puguin fer des de la seva localitat, amb una aplicació que controlarà el temps. La cursa té diferents modalitats: atlètica, de patins, de bicicletes i elèctrica.

 

Cursa 100% solidària
‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa 100% solidària amb modalitat presencial i virtual.  Els fons recaptats es destinen a serveis de neurorehabilitació per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple així com a la recerca. Que res ens aturi! Participa-hi!

 

Inscripcio Mou-te...
Si fas la cursa presencial, pots incriure’t fins al dijous 28 d’abril de 2022 a les 24 h. Tot i això, l’organització farà inscripcions d’última hora al Circuit de Barcelona-Catalunya, al mateix lloc on es recullen els dorsals. Aquestes inscripcions d’última hora no tenen garantida la seva aparició en la classificació.

 

Si fas la cursa virtual, podràs inscriure’t fins al dia 1 de maig a les 19.00 h.

 Data de modificació: 28/04/2022 18:00:34