Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:42  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

La pluja modifica la programació prevista per la Diada de Sant Jordi

  • Diada de Sant Jordi 2022

    Diada de Sant Jordi 2022

23/4/2022

La Diada de Sant Jordi torna al carrer. Si la pluja ho permet, els entorns de la Plaça de la Vila tindran paradetes de roses i llibres i altres productes relacionats amb la diada. Entitats i comerços locals s'encarregaran de donar color a la jornada.

A les 12 del migdia, la coral de la Gent Gran realitzarà un concert al Casal amb un repertori de sardanes cantades i cançons tradicionals catalanes.

 

Els tallers i jocs previstos per als infants s'han ajornat per una nova data. Les previsions metereològiques impedeixen la instal·lació de jocs interactius de fusta i el taller de titelles.

 

La resta d'activiats previstes a l'exterior, com és el cas dels Gegants i l'escenificació de la llegenda de Sant Jordi a càrrec de les colles de diables i geganters s'anul·len, com també, el sopar popular organitzat per la Penya Blaugrana.


La ballada de gitanes prevista a les 17.30 h, organitzada per la colla de Ball de Gitanes de Montmeló i que compta amb les colles convidades de Lliçà de Vall i amb la música de La Catxutxa, veient que les previsions per la tarda no son gens favorables, finalment també s'ha suspès.

 

Gaudiu de la Diada de Sant Jordi, passegeu si el temps us ho permet, regaleu roses, regaleu llibres, feu que la festa de la cultura sigui, un any més i ara que hem recuperat la normalitat, una Gran Festa!

 

 

 Data de modificació: 23/04/2022 12:39:06