Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:07  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló destina 5.500 € a l'ajuda humanitària per Ucraïna

  • Vesprada solidària per Ucraïna

    Vesprada solidària per Ucraïna

  • Vesprada solidària per Ucraïna

    Vesprada solidària per Ucraïna

20/4/2022

El divendres 8 d'abril, més de 300 persones van passar per la Llosa per participar i col·laborar en les activitats en solidaritat amb Ucraïna. Els diners recaptats per les entitats que van col·laborar aniran destinats a l'ajuda humanitària a través del Fons Català de Cooperació.

 

El passat 8 d'abril es va celebrar a la Llosa una Vesprada solidària per a recaptar diners per Ucraïna. A partir de les 17 hores van començar els tallers del CIJ Esplaia't i Òmnium Cultural. L'Esplai va preparar un taller per fer dibuixos i un mural amb sorra de colors, que va ompli de color i missatges en favor de la pau el terra de la Llosa. Òmnium va fer un taller de màgia que va deixar als infants embadalits. Tot això acompanyat pel Casal de la Gent Gran que va fer una xocolatada per a tothom, i dels gegants de Montmeló, que van fer una plantada i posterior ballada  perquè tothom els pogués veure.

 

A les 18 hores es va fer un “micròfon obert” perquè tothom pogués compartir sentiments i reflexions sobre el conflicte a Ucraïna. L'activitat va comptar amb la presència de les dues famílies refugiades i les dues famílies acollidores que hi ha actualment a Montmeló. Els tallers van continuar durant tota la tarda, i ja se sentia l'olor del caldo casolà que estaven preparant un grup de voluntaris.

 

A les vuit del vespre el Casal de la Gent Gran va fer el sorteig de la panera amb aliments i productes que havien preparat, i mitja hora més tard vam poder gaudir d'una cantada solidària per Ucraïna amb diverses corals i veus de Montmeló. Finalment, la Penya Blaugrana de Montmeló va organitzar un sopar amb botifarra i cansalada per a tothom.

 

Les entitats van recaptar un total de 2.170 €, que sumats a l'aportació de 3.000 € feta per l'Ajuntament de Montmeló, suposen 5.170 € destinats a l'ajuda humanitària a Ucraïna. Agrair també a l'empresa Corbion, que van ser presents a la jornada a i van fer entrega d'un xec per valor de 550 € com a aportació en solidaritat a Ucraïna.Data de modificació: 26/04/2022 19:07:11