Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:18  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

El 7è Aplec de la Sardana de Montmeló reuneix a més de 200 persones

  • 7è Aplec de la Sardana de Montmeló

    7è Aplec de la Sardana de Montmeló

  • 7è Aplec de la Sardana de Montmeló

    7è Aplec de la Sardana de Montmeló

20/4/2022

Diumenge de Setmana Santa, es va celebrar el 7è Aplec de la Sardana de Montmeló, organitzat per l'Ajuntament i la Comissió de l'Aplec de la Sardana de Montmeló, amb la participació de les cobles la Principal del Llobregat, Ciutat de Girona i la Jovenívola de Sabadell.

 

L'Aplec va començar amb un vent que a poc a poc va anar amainant per deixar pas a una tarda amb un sol i una temperatura magnífiques per ballar i gaudir de les sardanes. La jornada es va iniciar amb dues sardanes tocades per la Principal del Llobregat. "La Pepita i en Bernat" va estar dedicada a dos membres de la Comissió de l'Aplec de Montmeló.

 

Les tres cobles es van anar alternant fins a la sardana "L'Aplec de Sant Martí", que va tocar la Jovenívola de Sabadell, i va servir per fer el Concurs de Colles Improvisades. Les 5 colles participants van ballar aquesta sardana mentre els 3 jutges observaven amb atenció. Tots els participants es van endur un obsequi consistent una ampolla de cava i una capsa de galetes, personalitzada amb una imatge antiga del Carrer Major de Montmeló.

 

També hi va haver sorteig entre tots els assistents que havien comprat tiquets per col·laborar en la celebració de l'Aplec. A la part final de la jornada sardanista es van interpretar dues sardanes conjuntes per a les tres cobles: "Carícies" de Josep Vicens, conegut com a "Xaxu", i "Montmeló" de Vicens Bou. Per acabar, cada cobla va tocar una última peça amb les que es va culminar un Aplec amb gran èxit de públic i balladors i amb un alt nivell de repertori i interpretació.Data de modificació: 28/04/2022 19:06:55