Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:07  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

 Torna la marxa nòrdica a Montmeló

  • Marxa nòrdica a Montmeló

    Marxa nòrdica a Montmeló

7/4/2022

El mes de març de 2018 s'organitzava la primera Marxa Nòrdica a Montmeló amb un recorregut de gairebé de cinc kilòmetres.

 

Amb la pandèmia de Covid, es van haver d'anul·lar un parell de caminades que ja s'havien programat. Ara que les condicions sanitàries ho permeten i amb l'arribada del bon temps, és el moment ideal per torna a caminar i agafar els bastons.

L'objectiu d'aquesta activitat és el foment d'una vida més saludable i la iniciació en aquesta tècnica tan senzilla. Per això, abans de prendre cada sortida, es fa una breu explicació de la tècnica i posicionament del cos per a realitzar correctament aquesta disciplina que combina el trekking amb moviments simètrics, rítmics i dinàmics, amb l'ajut dels braços sobre els bastons. Com sempre, hi haurà un servei de préstec de bastons per aquelles persones que no tinguin.

Aquesta caminada ha estat programada en divendres a la tarda per tal de solidaritzar-se amb la població d'Ucraïna. Aprofitant les activitats que es duran a terme a la Llosa a partir de les 5 de la tarda, les persones que facin la marxa nòrdica d'aquest divendres 8 d'abril "caminaran per Ucraïna".

Recordem que el recorregut serà de poca exigència i que cada participant ho pot fer al seu ritme, no es tracta d'una competició, tot el contrari, és una activitat per "saludable".Data de modificació: 08/04/2022 10:52:45