Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:41  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Enquesta sobre els hàbits de compra i consum a Montmeló

  • Enquesta sobre els hàbits de compra i consum a Montmeló

    Enquesta sobre els hàbits de compra i consum a Montmeló

19/4/2022

Una de les iniciatives que fa temps que s'està treballant per tal d'impulsar l'activitat econòmica de Montmeló és la preparació d'un estudi sobre els hàbits de compra i consum de la ciutadania.

Des del Departament de Promoció Econòmica, i amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, s'ha elaborat una plantilla enquesta, que es passarà, de forma anònima i aleatòria a 400 persones majors d'edat del municipi.

Aquestes 400 enquestes es faran de manera presencial i telefònica, en dies i hores diferents, i en el disseny de la mostra s'ha previst un topall màxim segons sexe, edat i nacionalitat de les persones enquestades, de manera que els seus resultats puguin ser el màxim de representatius de la realitat.

Cada enquesta dura entre 5 i 7 minuts, i la recollida de dades s'iniciarà aquests dies de Setmana Santa. Entre altres, es comptarà amb la col·laboració de diverses persones estudiants de l'Institut de Montmeló, les quals obtindran, més enllà dels coneixements adquirits en el treball de camp, una gratificació en forma de vals de compra a gastar al comerç local. Entre totes les persones que responguin l'enquesta se sortejaran també diverses entrades per al Circuit de Catalunya.

Amb les dades que s'assoleixin es podrà planificar millor les diverses polítiques i accions de promoció comercial, tant en l'àmbit públic com privat, i sempre amb l'objectiu de donar el màxim servei a la nostra ciutadania. Us agraïm per endavant la vostra col·laboració.
 


Data de modificació: 21/04/2022 18:56:23