Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:44  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

El festival infantil i juvenil de teatre FITKAM, torna a la primavera per celebrar la seva 9a edició

  • FITKAM

    FITKAM

24/3/2022

El Fitkam tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig a Montmeló. El festival compta amb una nova direcció artística formada per Marta Martí i Montse Homs, que agafen el relleu d’Agustí Coll. Les companyies professionals d’arts escèniques encara poden presentar les seves produccions per mostrar el seu espectacle al festival d’enguany. El termini finalitza aquest diumenge 27 de març.

 

FITKAM - El festival infantil i juvenil de teatre de Montmeló, Fitkam, torna a aquesta primavera a les dates habituals, prèvies a la pandèmia, per celebrar la seva novena edició. Enguany tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig en diferents espais d’aquest municipi. La intenció de l’Ajuntament de Montmeló és recuperar els espais interiors i exteriors que es van descartar l’any passat per motius de protocols sanitaris.

 

Aquest any el festival estrena una nova direcció artística formada per Marta Martí i Montse Homs, que agafen el relleu d’Agustí Coll, que ha dirigit aquesta àrea durant 5 anys.

 

Marta Martí, combina la feina d’assessora fiscal amb la de productora i gestora cultural. En l’àmbit artístic, coordina, des de fa 14 anys, la programació́ estable de teatre familiar a Banyoles; és assessora artística, des de fa 10 anys, de la campanya de teatre escolar del Pla de l’Estany «Anem a veure teatre». Prèviament, ha col·laborat com assessora de la direcció artística de la Mostra d’Igualada (2018-2019). També, ha format part de l’equip de producció en diverses obres de teatre amb l’empresa FOCUS, i ha estat gerent a l’Associació de Pallassos d’Hospital Xaropclown de Girona.

 

Montse Homs treballa des de fa 20 anys a la Fundació AC Granollers, i fa 10 anys que és programadora de l’entitat; organitzant i gestionant les “activitats per a les escoles” del Vallès Oriental i també gestionant les Activitats de l’Anem al Teatre”, que organitza Diputació de Barcelona, a les comarques de Maresme i Osona. Ha format part durant quatre cursos de l’equip assessor de Diputació de Barcelona per l’Anem al Teatre (2016-2019) i ha col·laborat com assessora de la direcció artística de la Mostra d’Igualada (2018-2019).

 

La nova direcció artística s’encarregarà de dissenyar la programació del Fitkam 2022 amb les propostes que rebin de les companyies d’arts escèniques d’arreu del país. La convocatòria per presentar espectacles de qualsevol disciplina (teatre, música, circ, dansa, màgia, etc.) està obert fins aquest diumenge 27 de març.

 Data de modificació: 25/03/2022 20:30:12