Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:42  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Com accedir a l'ocupació pública i l'us del certificat digital

  • Xerrada sobre l'ocupació pública i l'ús del certificat digital

    Xerrada sobre l'ocupació pública i l'ús del certificat digital

23/3/2022

Des del Departament de Promoció Econòmica, i amb el suport de la persona responsable de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà es va programar una xerrada informativa adreçada essencialment als usuaris del Servei Local d'Ocupació.

Aquesta xerrada, que va tenir lloc aquest dimecres al matí a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament, va aplegar una seixantena de persones, les quals van poder aprendre com funciona el procediment per optar a llocs de treball que ofereix l'administració, i com estar assabentat de les diverses convocatòries que van sortint. Posteriorment, es va fer un repàs general dels principals punts que cal tenir en compte per tal de presentar-se a la nova convocatòria de Pla Local d'Ocupació d'enguany, i finalment es va explicar quina utilitat té un certificat digital i com obtenir-lo.

Totes les persones assistents van endur-se una còpia dels principals continguts de la sessió i des del Departament de Promoció Econòmica s'ha previst informar pròximament i més en detall del procés de Pla Local d'Ocupació 2022, així com donar un cop de mà a totes aquelles persones que ho necessitin perquè s'hi puguin presentar.Data de modificació: 31/03/2022 19:00:19