Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:33  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Curs de Català Bàsic 2 i concurs de relats breu

  • Cursos de català

    Cursos de català

  • Tercera edició del concurs de relats curts "Escriu-Mó"

    Tercera edició del concurs de relats curts "Escriu-Mó"

21/3/2022

A Montmeló es farà un curs de Bàsic 2 els matins de dimarts i dijous adreçat a aquelles persones que entenen el català, però no el parlen. El curs començarà dimarts, 5 d’abril i finalitzarà el 21 de juny.  Del 24 al 29 de març es faran les inscripcions per als cursos del nou trimestre.

 

El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia; per això caldrà entrar a la pàgina dels cursos de català per a adults i inscriure-s’hi. La plataforma que et permet inscriure't et guiarà en aquest procés. Si necessiteu més informació dels passos que cal seguir, podeu contactar amb l’Oficina de Català a través del correu electrònic montmelo@cpnl.cat o bé trucant al 634 254 450.

 

 

Concurs de Relats Breus, Escriu-Mò.

Un altre de les activitats que organitza l’Oficina de Català és el concurs de Relats Breus, Escriu-Mò. Aquest concurs organitzat per tercer any consecutiu per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, Òmnium Cultural i l'Oficina de Català, vol animar a tothom a escriure el seu relat.

 

Us agrada escriure? Teniu ganes d'explicar-nos alguna història feta per vosaltres? Ara és el moment d'animar-vos aparticipar en el concurs. Llegiu les bases del concurs i compartiu amb tothom. aquella idea que us passa pel cap, la història que teniu guardada al vostre ordinador, a la llibreta o en un paper.

 Data de modificació: 24/03/2022 21:00:02