Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:16  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Més de 500 gimnastes de 30 clubs diferents van participar al Trofeu Vila de Montmeló de Rítmica

  • 5a edició del Trofeu Vila Montmeló de gimnàstica rítmica

    5a edició del Trofeu Vila Montmeló de gimnàstica rítmica

  • 5a edició del Trofeu Vila Montmeló de gimnàstica rítmica

    5a edició del Trofeu Vila Montmeló de gimnàstica rítmica

24/3/2022

El passat diumenge 20 de març es va celebrar al pavelló d'esports de Montmeló, la 5a edició del Trofeu Vila Montmeló de gimnàstica rítmica. En aquest trofeu, que s'havia posposat 2 anys per la pandèmia, hi van participar un total de 527 gimnastes de 30 clubs d'arreu del territori i Andorra.

La gimnàstica torna a Montmeló i ho ha fet amb èxit de participació. La 5a edició del Trofeu Vila de Montmeló de rítmica va reunir més de 527 gimnastes de la comarca i d'altres clubs de Barcelona iCatalunya, de totes les categories: des de prebenjamí fins a Juvenils. Aquest torneig és sense cap dubte un aparador per a les petites promeses d'aquest esport, un bon banc de proves de cara a la competició oficial com serà la final de rítmica del Vallès Oriental, però sobretot és una gran oportunitat per donar a conèixer la gimnàstica rítmica base.

L'entitat organitzadora, el Montmeló Associació de Rítmica (MAR) compta ja amb una dilatada experiència en esdeveniments com aquest, ja que organitza diferents competicions al llarg de la temporada. Ara, però, com la resta de clubs de rítmica, han estat dos anys sense poder ensenyar al públic la progressió de les seves esportitesperò l'espera ha valgut la pena. Tant en les categories individuals com a les de conjunts, les gimnastes locals van obtenir diferents podis.

La valoració més positiva del MAR és l'èxit organitzatiu i de públic del torneig. El club organitzador vol agrair des d'aquí el suport i el bon entendriment amb els patrocinadors que van fer possible que les guanyadores s'emportessin millors premis. Gràcies a: Electrodomésticos Cid, ConforamaGiramonIMG fotos, Finques Ferro, Cukibanana i la fundació Josep Carreres Associació i Maria Sancho.

La rítmica tornarà a omplir les grades del pavelló municipal de Montmeló ben aviat, concretament el diumenge 10 d'abril, ja que Montmeló serà la seu de la final comarcal del Vallès Oriental de gimnàstica rítmica.Data de modificació: 24/03/2022 12:53:26