Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:29  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Tret de sortida al darrer trimestre dels tallers de la Torreta

  • Montmeló és cultura. Abril, maig, juny 2022

    Montmeló és cultura. Abril, maig, juny 2022

23/3/2022

El temps passa volant i ja ens trobem a les portes del 3 r Trimestre del tallers de La Torreta.

 

Com en els anteriors, s’ha editat el llibret cultural Montmeló és cultura amb la voluntat de fer arribar a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi l’oferta de tallers i activitats disponibles que s’esdevindran fins al 17 de juny.

 

Entre les novetats d’aquest trimestre trobem tallers diversos per gaudir d’una bona estona i fer créixer la creativitat, entre els quals destaquen els tallers de ceràmica i els tallers florals . També es dona continuïtat als tallers de cosmètica natural que s’han anat fent al llarg del curs així com es reprograma una segona edició del taller de terrazo. Per últim, el taller de creació d’un segell i estampació d’una bossa de tela ens presenta una forma creativa i sostenible.

 

Per prendre part en els tallers, cal omplir el formulari de preinscripció. Aquest formulari no implica en cap cas l’adjudicació de la plaça. Els tallers s’impartiran sempre hi quan hi hagi un mínim d’inscrits o, en cas contrari, si l’organització ho considera.

 

Coincidint amb la celebració del dia de Sant Jordi, des de La Torreta s’ha programat un taller de poesia obert a la ciutadania, per tal de celebrar aquesta tradicional diada amb un taller literari.

 

D’altra banda, i amb la intenció de millorar el servei i fer partícep a tothom en la programació del proper curs de tallers de La Torreta pel 2022-2023, agrairíem saber la opinió de la ciutadania a través d'una  Enquesta de satisfacció.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i esperem que gaudiu d’aquest darrer trimestre de tallers culturals a La Torreta.

 Data de modificació: 23/03/2022 14:06:57