Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:27  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L’equip A del Club d’Escacs Montmeló puja a primera divisió

  • L’equip A del Club d’Escacs Montmeló puja a primera divisió

    L’equip A del Club d’Escacs Montmeló puja a primera divisió

18/3/2022

A falta d'una ronda per finalitzar la lliga Nacional de segona divisió de Barcelona, el primer equip del Club d'Escacs Montmeló puja a la primera divisió Nacional

 

La segona divisió d'escacs per equips ja té campió de lliga a falta d'una ronda. Es tracta del primer equip del Club d'Escacs Montmeló. Aquest club que no compta amb la quantitat d'escaquistes d'altres clubs de poblacions molt més grans, sí que compta amb la qualitat indiscutible d'un gran equip que ha fet una lliga gairebé immaculada. Fruit d'això és el seu ascens una jornada abans de finalitzar la competició.

 

Però el premi pot ser doble si el segon equip aconsegueix guanyar l'Esplugues aquest cap de setmana. En aquest cas, el Montmeló B que ara està jugant a Primera Provincial, promocionaria a Preferent.

 

Sigui qui sigui el resultat final, els diferents equips del Club Escacs Montmeló estan fent una temporada excepcional i esperem que n'obtinguin la seva recompensa per tot aquest esforç. Els escacs sempre ha estat un dels esports minoritaris amb més solera i dedicació en el nostre poble. Tot i la disminució d'infants practicants d'aquesta disciplina, durant aquests dos últims anys, per culpa de la pandèmia i de l'atura de competicions, la pedrera de joves continua assegurada per a molt de temps.

 

En l'àmbit federatiu, el club montmeloní també té una excel·lent consideració, gràcies a la feina organitzativa de competicions d'escacs a la sala Polivalent any rere any. Així ho demostra el campionat de promoció i valors esportius que se celebrarà aquest dissabte i que compta amb el suport de Consell Esportiu del Vallès Oriental, la Federació Catalana d'Escacs i amb la col·laboració del mateix Ajuntament de MontmelóData de modificació: 18/03/2022 14:57:03