Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:42  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Visita institucional a Montmeló d’Antoni Morral, delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona

  • Signatura en el llibre d'Honor de l'Ajuntmanet

    Signatura en el llibre d'Honor de l'Ajuntmanet

  • Reunió de treball

    Reunió de treball

  • Fotografia de grup del representants municipals i el Sr. Antoni Morral

    Fotografia de grup del representants municipals i el Sr. Antoni Morral

18/3/2022

Aquest dijous 17 de març, Antoni Morral, delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, ha fet una visita de treball a l'Ajuntament de Montmeló amb l'objectiu de recollir les principals necessitats del municipi i acostar aquestes demandes als diferents departaments de la Generalitat.

A la reunió de treball han assistit l'alcalde Pere Rodríguez, els portaveus del PSC, Canviem i Fem -Luís Esteban, Marcel Comas i Pep Benach respectivament- i la regidora Mar Hernández. Després de signar el Llibre d'Honor, es van tractar els temes que l'Ajuntament volia posar en coneixement del delegat de la Generalitat. Els dos temes més importants i urgents van ser l'ampliació de places de la nova residència de gent gran en construcció i la realització de la segona fase d'urbanització de la llosa de soterrament.

Durant la reunió també s'ha informat al Sr. Morral dels projectes més rellevants en els que ara està treballat l'equip de govern municipal com és el cas del centre de formació professional de Química previst a l'antiga fàbrica Máximo Mor i dels diferents models de serveis públics que l'Ajuntament de Montmeló porta a terme com és el servei d'aigua municipal o la Fundació Llar de la Gent Gran que s'encarregarà de gestionar la nova residència.

Antoni Morral va accedir al càrrec de delegat de la Generalitat el passat mes de juny de 2021 i s'encarrega de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona que engloba 127 municipis del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme.Data de modificació: 24/03/2022 09:13:47