Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:58  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

La Pegatina torna tres anys després

  • La Pegatina a la Polivalent

    La Pegatina a la Polivalent

  • La Pegatina a la Polivalent

    La Pegatina a la Polivalent

  • La Pegatina a la Polivalent

    La Pegatina a la Polivalent

10/3/2022

De nou, el grup de Montcada La Pegatina, ha estat fent residència a la Sala Polivalent per preparar el seu nou espectacle. Aquesta és la tercera vegada i com en les dues anteriors, la formació s'acomiadarà amb un assaig general obert al públic.

Els seus concerts són vitals, coloristes i de gran qualitat. Aquest reconegut grup "adoptiu de Montmeló" desborda simpatia i amabilitat a l'escenari i el feedback que durant aquest temps s'ha creat entre la Pegatina i el públic montmeloní, promet una tarda de divendres inoblidable.

El grup, com moltes altres formacions musicals, no van poder acabar la seva gira del 2020, degut a la pandèmia i tornen als escenaris, que és el seu medi natural on ho donen tot, amb més ganes que mai.

Show, mestissatge, un so depurat i unes cançons per cantar i ballar sense parar. Tot això és el que ens espera el divendres 18 de març a la Sala Polivalent, pel mòdic preu de 3 € l'entrada. La venda d'entrades està oberta des del passat 1 de març al Centre Cultural la Torreta.Data de modificació: 19/03/2022 18:33:44