Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:17  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Quan parles fas màgia, una exposició sobre el voluntariat lingüístic

6/3/2022

L’Oficina de Catala de montmeló, porta l’exposició Quan parles fas màgia a Montmeló durant el mes de març i es podrà veure en 2 espais diferents: a la G2M i a la Biblioteca.

 

Durant la 1a quinzena de març l’Escola d’Adults de Montmeló acollirà l’exposició del Voluntariat Lingüístic Quan parles fas màgia amb l’objectiu de convidar a formar part del Voluntariat per la llengua a tots els usuaris del  centre que vulguin practicar la llengua. L’exposició es col·locarà a l’interior de l’edifici, justament a l’entrada. A més, qui vulgui participar en la campanya podrà inscriure-s’hi a traves dels fulls informatius que acompanyen l’exposició. Tant si ets d’aquelles persones que fa poc que parles català, que l’estàs aprenent o que vols aconseguir més confiança a l’hora de parlar-lo, com si portes tota la vida parlant en català, és la teva llengua materna o senzillament la coneixes prou com per donar un cop de mà i ajudar a qui vulgui millorar el seu català, pot apuntar-se i participar per formar noves parelles lingüístiques.

 

A partir del 15 de març, traslladarem l’exposició a la biblioteca La Grua per captar l’atenció a altres usuaris mantenint el mateix objectiu: formar parelles lingüístiques amb ganes de practicar la llengua, conèixer-se i compartir bons moments.

 

Tant si volem agafar fluïdesa a l’hora de parlar, com si volem donar un cop de mà a aquell que vol millorar el seu català oral, els visitants de l’exposició podran emplenar també en aquest altre equipament, un formulari amb les seves dades per participar en la campanya de practicar la llengua oral i l’Oficina de Català es posarà en contacte per formar parelles lingüístiques.

 Data de modificació: 10/03/2022 15:14:56