Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:15  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Jo vull saber, nou programa de Ràdio Montmeló amb participació ciutadana

  • Jo vull saber

    Jo vull saber

29/3/2022

El programa Jo vull saber s’estrenarà el proper dijous 31 de març. En ell l’alcalde contestarà tota una bateria de preguntes de la ciutadania. Teniu encara el dia d'avui per enviar les vostres preguntes que es traslladaran al programa.

 

Des de la ràdio estem preparant un nou programa d’actualitat. Els protagonistes d’aquest programa sereu vosaltres, la ciutadania i l’alcalde de Montmeló. Des d’avui i fins el dia abans de l’emissió del programa, dimarts 29 de març, podeu fer arribar les vostres preguntes, dubtes i inquietuds sobre les qüestions del municipi que ens afecten a tothom, a l’alcalde.

 

Per fer-ho, podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un whatsapp al telèfon 637150702, amb les vostres dades i la pregunta o tema que vulgueu saber.

 

El programa Jo vull saber es publicarà al web en format podcast, el darrer dijous de mes i el dimecres anterior a les 18 hoers s’emetrà la gravació per instagram on també podreu fer arribar les preguntes “en directe”.

 

 

JO VULL SABER. Mes de març

 

  • 30 de març - 18 hores - gravació del programa emesa pel canal d'instagram de l'Ajuntament @ajmontmelo
  • 31 de març - 17 hores - publicació del podcast a la web www.radiomontmelo.cat

 Data de modificació: 31/03/2022 18:13:00